štvrtok 20. júla 2017

Kožíšek už nie je "vlk-samotár". Je späť v Dukle i reprezentácii

Dlhoročný reprezentant a dvojnásobný bronzový medailista z majstrovstiev sveta v šprinte dvojíc bet365 mobil po olympijskej sezóne vypadol z národného tímu. Prišiel aj o stály príjem na libereckej Dukle, ale na lyžovanie nezanevrel. Stal sa z neho "vlk-samotár". Zbalil sa a na ďalšiu sezónu sa vo vlastnej réžii pripravoval v Nórsku. Býval v karavane a drel.


A v zime potom svoje snaženie zúročil. Vrátil sa medzi elitu dvoma desiatym miestami v šprinte Svetového pohára. V celkovom hodnotení SP skončil medzi českými lyžiarmi ako tretí najlepší. A nakoniec sa pre dstavil aj na majstrovstvách sveta.

Výsledok? Návrat do reprezentácie a nová zmluva s armádnym klubom.Minuloročné vzájomnej roztržky, kedy Kožíšek nesmel na Dukle ani do posilňovne, sú zabudnuté.

Skúsený lyžiar ovšem nechce úplne búrať to, čo sa mu vlani osvedčilo. "Časť prípravy absolvujte sám, zvyšok s Duklou. Prebehlo prvé spoločné sústredenie v Livigne, ešte bude jedno a rád by som zase trénoval aj v Nórsku, "uviedol 32-ročný bežec na lyžiach.

Do Čiech sa chce vrátiť na letné majstrovstvá republiky a na jeseň prídu na rad ďalšie reprezentačné sústredenie na Dachsteine ​​a vo Švédsku, ktorých by sa mal zúčastniť. V tréningu sa snaží čo najlepšie sa pripraviť po šprintérske stránke. "Je lepšie, keď bet365 bonus má človek vedľa seba niekoho, s kým sa môže porovnávať a hecovať.To je aj dôvod, p rečo sa vydávam do Nórska, "objasnil Kožíšek na zväzovom webe.

V úvode sezóny by rád vynechal prvé dva preteky Svetového pohára a zameral sa na tie, kde bude na programe jeho obľúbený šprint. "Po šprinte v Kuusame by som bet 365 rád odišiel najskôr do Livigna, kde by som trénoval vo výške a pripravoval sa na ďalší šprintérske Svetové poháre v Davose, Toblach a Rogle."

Dištančné trate zostanú mimo oblasti jeho záujmu, aj keď účasť v štafete by ho lákala. "Keď budem do tridsiatich, tak to bude super výsledok, za ktorý mi ale nikto nič nedá a nikto to nijak extra neocení. Hlavné tak bude zase bet365 šprint, kde mám šancu byť do desiatky alebo dvadsiatky. "

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára