streda 13. septembra 2017

Az oroszországi Tyumen városban a biatlon MS 2021-ben nem valósul meg, ezért vissza kell térni

Így az IBU tíz tagú vezetője Fieberbrunnban, Hochfilzen közelében döntött.Későbbi rendkívüli kongresszus IBU, amelyek képviselik az egyes tagországok Unió, akkor a döntést helybenhagyta.

nem felelt meg a kísérlete az orosz küldöttség oka az ítéletet végrehajtó szavazás kongresszus támogatását kapott csak hangok tizenhárom országban.

tétlenség bajnokságot Oroszországban kért a Nemzetközi doppingellenes Ügynökség (WADA) és a Nemzetközi olimpiai Bizottság, válaszul a takaró dopping esetek orosz sport, beleértve a biatlon.

Egy rendkívüli kongresszusa IBU szerdán is megszavazta, hogy petíciót sportolók által készített Martin Fourcade, Lowell Bailey és Michal Šlesingr, és amelynek keretében az aláírása csatlakozott a World Cup Ruhpo lding összesen 154 biathletes és 56 buszok 25 országból.

A kongresszus nem hagyta jóvá az első követelményt, a nyolc éves doppingvétséget, mivel a WADA hatáskörébe tartozik. A hattagú külön bizottságot bet365 mobil bónusz IBU, amelyben a sportolók, hogy képviselje az amerikai Bailey, azonban van fellebbezni a képviselői WADA a jelenlegi szinten a szankciók dopping nőtt az egész fórumon minden sportágban.

Ezzel szemben a másik két követelmény biathletes - a növekedés bírságok bet365 kifizetés nemzeti a szövetségeket, és csökkentik a világbajnokság kvótáikat a pozitív doppingellenőrzések esetében - fogadta el a rendkívüli kongresszus.Azonban csak a bet365 fogadási bónuszok következő szezonra lépnek hatályba.

IBU Bizottságnak először fejleszteni valamit, mint egy új „tarifa szankciókat."

„Örömünkre szolgál, hogy a képviselőket hallgat IBU. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem tudják magukat elfogadni bet365 élő fogadás őt minden javaslatunkat, de összességében elégedett vagyok „, mondta a svájci Biathlete Aita Gasparinová, hogy a kongresszus képviselte a sportolók.

Az új befogadó világbajnokság 2021 úgy döntött, hogy a megfelelő kongresszusi nyáron 2018 Porecben. Valószínűleg ez a bajnokság kerül automatikusan a szlovén Pokljuce második az eredeti választások Tumen, de IBU felsorolja teljesen új választásokat.

A legtöbb valószínűleg nem tud bejelentkezni a csehek és a New Town Morvaországban, amely a bajnokság 2021-ben is állt.Szövetség elnöke Jiří Hamza nem akar Cseh doppingellenes küzdelem volt néhány orosz tisztviselők csatlakozott az oldalán próbálta megszerezni a bajnoki magának.

A döntés, hogy adjon meg egy új választás lesz dönteni például, egy német Oberhof. Ebben az évben Fehéroroszországi Raubiči-t a világbajnokság helyettesítő fogadójaként jelentették be, amelyet márciusban Tumen-ben tartottak. Azonban végül megnyerte a Finn Kontiolahti.

Vannak őrült forgatókönyvet, hogy a „keleti blokk", hogy az elmúlt évben néhány nyugati segítséget szavazott a világbajnokság Tyumenba neki közelgő választások hasonló készítményt kiosztani Raubiči.Különösen, ha az intézkedés a fehérorosz center lobbik és a biatlon legenda Ole Einar Bjørndalen.

De most úgy tűnik, hogy a Pokljuška- a legnagyobb bajnokságot 2021 jelöltet.

bet365 bón usz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára