štvrtok 20. júla 2017

Koniec hádok na slovenský? Lintner má funkciu, zväz si do neho rýpol

Keď Lintner v júni prehral súboj s Igorom Nemecku, prešla Slovenskom vlna sklamanie. Pre väčšinu prehral muž, ktorý symbolizoval zmenu a zvíťazil ten, ktorému pričítali úpadok tamojšieho hokeja.

Neutíchajúci nevôľu, ktoré naposledy vygradovala verejnú výzvou, aby fanúšikovia bojkotovali zápasy slovenského extraligy, teraz mierni správa o funkciu pre Lintnera. Zaslúžili sa o nej predovšetkým extraligovej kluby, ktoré si ho do svojho čela samy vybrali.

"Som si plne vedomý, v ako vážnej situácii sa slovenská hokej nachádza. Od ukončenia kariéry som mal jediný cieľ: pomôcť mu. V neférové ​​a nedemokratické voľbe som prehral, ​​ale teraz môžem dokázať, že moja vízia a idey fungujú.Už nepôjde o diskusie, ale o napĺňaní mo jich programových cieľov, "vyhlásil Lintner.

Išiel do toho kvôli nezávislosti na zväze

Ten ponuku prijal kvôli tomu, že bude ako šéf extraligy nezávislý na zväzu, pretože to zaručuje zmluva medzi spoločnosťou Pro-Hokej, ktorá súťaž riadi, a zväzom.

"Táto zmluva mi dáva významnú mieru autonómie, čo považujem za najdôležitejšie.Som presvedčený, že vďaka modernému marketingu, disciplíne, profesionalite, jasným pravidlám a nadšením môžeme v spolupráci s fanúšikmi pozdvihnúť úroveň súťaže. "

Prvým cieľom bude pochopiteľne získať na späť dôveru fanúšikov, čo by sa vďaka Lintnerově popularite malo ľahko podariť. "A s tým súvisí bet365 stavky aj zvýšenie návštevnosti," verí Juraj Koval, predseda predstavenstva v Pro-Hokeji.

"Mám silný mandát a dôveru prakticky od všetkých klubov," pochvaľuje Lintner, ktorý si s nimi už stačil prejsť svoje predstavy a prvé kroky v novej funkcii, ktoré majú zvýšiť imidž a identitu extraligy.


"Tá nie je v dobrej kondícii, ale disponuje obrovským potenciálom," je presvedčený.

Šéf zväzu Nemeček si rýpol < / h3>

Bývalý reprezentačný obranca bol menovaný na dobu neurčitú, avšak kontrakt so zväzom končí za tri roky.Čo bude bet365 bonus potom? To v tejto chvíli nie je až tak dôležité - Lintner tvrdí, že do tej doby už všetky dávno presvedčí svojou prácou a výsledkami.

A ako na správu o jeho zapojenie reagoval zväz? Jeho šéf Nemeček takt icky oznámil, že je pripravený s Lintner spolupracovať. Dokonca sa nechal počuť, že jeho zvolenie považuje za dobrú správu pre najvyššiu súťaž.

Zároveň si však rýpol: "Pred júnovú voľbou Richard Lintner deklaroval potrebu opätovného užšieho prepojenia extraligy s reprezentáciou - teda sa zväzom. Teraz som v jeho vyjadrení nič bet365 také nenašiel.Nič to však nemení na našom odhodlaní pokračovať v spolupráci. "

Nemeček navyše pripomenul, že je to zväz, ktorý plne financuje extraligovej rozhodca a platí klubom mandátnu bet 365 trénermi pre mládežnícke kategórie. "Okrem toho distribuuje výstroj pre mladých hokejistov a v spolupráci s mestami a štátom prispievame na obnovu zimných štadiónov."

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára