pondelok 17. apríla 2017

NFL víkend náhled: Jags na začátek Falcons a hříbata na krátké štěstí

A když jsme skončili s tím, můžeme se vrátit zpět do zaměřením na důležité obchodní naší Pick Six soutěže. Jasně se zaměřujeme byl nedostatečný v 14. týdnu, kdy ani jeden člověk s názvem všech šest her správně. Přesto, že vyšlo OK pro BenniBoe, který stále vede celkové pořadí.

budu psát ty v sekci komentáře krátce. Pro tuto chvíli, je zde tento týden games.Atlanta Falcons @ Jacksonville Jaguars (neděle třináct hodin ET / osmnáct hodin GMT)

Atlanta vyhrála pět her v polovině října. Jacksonville nevyhrál již pátý zápas až do minulého víkendu.A přesto Jaguars, kteří jdou do této matchup s reálnými playoff ambicemi, jen jeden zápas za Houston a Indianapolis v AFC jihu.

nikdo nepochybuje o tom, že Sokoli jsou výpis. Ztratili šest rovně a byla vyhozena ven 38-0 Carolina minulý víkend. Tato zatímco Jags nahrávali své nejpůsobivější vítězství v sezoně: a 51-16 mlátit o Colts.

Ale dříve, než k závěru, že se jedná o úplně nakřivo matchup, mějte na paměti následující: Jacksonville ztratil své dva předešlé hry do San Diega a Tennessee - oponenty, kteří se jinak podařilo každý jen dvě vítězství. A Atlanta pět ztráty před oponování Carolina bylo rozhodnuto v průměru o 4,2 bodu.Facebook Twitter Pinterest Blake Bortles přechází na přistání. Foto: Romeo Guzman / ZUMA Press / Corbis

Není propast mezi těmito dvěma týmy, pokud jde o talenty.Nicméně jsem nakloněn k tomu, že jsem se setkal s týmem, který získal novější podporu své morálky.

Je těžké se cítit skvěle, pokud jde o tým, jehož hlavní t renér předkládá jistotu, že jeho zaměstnavatelé jej nebudou kanibalizovat jako dobrou zprávu. "Nemůžou vás jíst," řekl Chuck Pagano poté, co se Colts havaroval na druhou po sobě jdoucí 35bodovou porážku minulý víkend. "Mohou vás vystřelit, ale oni vás nemohou jíst." Abyste byli spravedliví vůči Paganovi, když uvažujete o možnosti začít Charlie Whitehurst v sezónně definující (a potenciálně kariérovém) Matchup, pravděpodobně potřebujete hledat útěchu tam, kde ho najdete.Andrew Luck se tento týden vrátil do praxe, ale ještě není připraven se vrátit z poškozené ledviny, kterou minulý měsíc utrpěl. Jeho záloha, Matt Hasselbeck, měl ve středu levou ruku v praku. Houston bude také bez prvotřídního záložníka Briana Hoyera, který se zotavuje z otřesu, který utrpěl proti Nové Anglii. Ale TJ Yates se již ukázal být pevným náhradníkem - vedl Texany k vítězství nad Jetsem v jeho jednom předchozím startu v této sezóně a také orchestroval herní vítězný přistávací úder v reliéfu Hoyer proti Cincinnati.

Naopak, Whitehurst si nemůže vzpomenout na poslední hru, kterou začal - i když to byla jen minulá sezóna.Coltové doufají, že Hasselbeck bude moci jít v neděli, ale již jsme viděli nějaký údaj o tom, jak jeho výkon může klesnout, pokud nebude 100% zdravý.

Nasedl na vrchol NFC na východ a se všemi třemi zbývajícími protivníky, kteří v současné době drží ztrátu, Washington by se měl cítit dobře, pokud jde o jeho šance na výhru divize. Ale jedna mentální překážka zůstává. Od posledního října se tento tým podařilo spojit po sobě následující vítězství.

Má to šanci dělat tak v neděli. Washington ukázal, že v neděli v Chicagu porazil medvědy v Chicagu a bude mít prospěch z hraní na FedEx Field, kde se může pochlubit rekordem 5-2.Účty, jejichž playoff naděje byly realisti cky - ne-li matematicky sázky na Bet365 - přerušované porážkou ve Filadelfii, ztratili tři v řadě na cestě.

zranění kolene DeSean Jackson je problematické. Přítomnost skutečné směrem dolů hrozba dělá obrovský rozdíl do Washingtonu trestný čin, který nespustí míč velmi dobře. Tyto účty jsou mnohem schopnější v tomto území a měly by sena proti obrany ve Washingtonu, který umožňuje čtvrtou nejvyšší yardů za pokus v lize.

Ale skutečná otázka pro Buffalo, jako každý týden, je to, zda se mohou dostat z vlastní cestou.Tyto účty jsou na tempu, aby vytvořil nový NFL rekord pro většinu sankcí vzniklých v daném období, a to bylo 14 vlajek, totting až 140 yardů negativní metráží, které jim rozvázal minulý týden proti Philadelphii.

lupiči nemusí být namířeno do play-off, ale oni si liboval ve své r oli jako spoiler proti Denveru v týdnu 14. Green Bay by si měl poučit. Tento tým Oakland má strašně moc jít na to, ze nezkrotný Khalil Mack na jedné straně hrací doby až Derek Carr a jeho přijímací trojice Amari Cooper Michael Crabtree a Seth Roberts na straně druhé. Facebook Twitter Pinterest Green Bay běží zpět James Starks se snaží dostat pryč od Bet365-Více informací obrany Cowboys.Foto: Jeff Hanisch / USA Today sporty

nepravděpodobný jak by se mohlo zdát na začátku této sezóny, že skupina byla skutečně více produktivní než Aaron Rodgers a společnost. Lupiči jsou průměrně 253.5 yardů vzduchem v této sezóně, a Packers pouze 227,8.

Ale pro všechny urážky Packers' je rozprášena, že dosud tak daleko s 9-4 záznam. Právě kombinace Mike McCarthy vrátily do útočné play-volání funkce, a Eddie Lacy (zm eškané curfews Nehledě) zachytit své nejlepší formy začíná, aby vypadaly jako soupeři znovu.

Bude to nabíječkami last-někdy hra v San Diegu?To znamená, že přinejmenším, je velmi pravděpodobné, s vlastníky NFL kvůli setkat příští měsíc v Houstonu vymlátit konečné rozhodnutí, na které by měl tým přestěhovat do Los Angeles. Philip Rivers přiznal, že očekává, že se dostat trochu emocionální, když dělá jeho jízdy na stadionu Qualcomm pro finální čas.

Nebude jediný, kdo cítí větší pocit příležitosti. Je to příliš banální nenasvědčuje tomu, že nabíječky by mohla zvýšit svou hru na poslední hurá? Rozhodně by potřebovali jiskru odněkud poté, co byl omezen na hubené tři body ve třech ze svých posledních čtyř zápasů. Facebook Twitter Pinterest Philip Rivers: to mohlo dostat emocionální.Fotografie: Ed Zurga / AP

Nebo snad jen tonic co potřebují, je Dolphins obranný vzd át pátou nejvíce yardů v lize. Chci cítit jistější v tomto pick-li Stevie Johnson byla zdravá - v době psaní, po návratu ze zranění třísel zůstává nejistá - dát to zdecimovala nabíječky přestupek ještě jeden výstup. Ale i bez něj, půjdu s tušení, že Rivers dostává opustit město s ještě jedním vítězstvím na svém kontě.

Není hodně jezdit na výsledku Pondělní noční fotbal, ale aspoň by mělo být zábavné představení. Přes některé časné zlepšení pod Dennis Allen, Svatí obrana zůstává chudý a pravděpodobně bude mít těžké časy zpomalování revitalizované Matthew Stafford.New Orleans, Drew Brees zůstává dobře vybavené, aby držely krok.

Ale pokud oba quarterbacks jsou dost vysílat míč z schopný, pak se hra mohla být nakonec vyhrál kterýkoli tým podaří získat hodnotnou produkci ze svého spuštění hry.


Lvi se usilovně snaží, aby tak učinily vše sezónu, ale nebude čelit lepší matchup než oni proti obraně New Orleans ligy-nejhorší běh. Mluví k mému nedostatku víry v Ameer Abullah, Joique Bell a Theo Riddick, že jsem stále najít sám více nakloněn věřit v Tim Hightower.

Bet365-Registrace s bonusem zde

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára