štvrtok 13. apríla 2017

NRL Predbežná záverečná: Thurston v Cowboys poslať Storm balenia

Cowboys viedol 16-12 v polčase a dvoma snažia Morgan v troch minútach v polovici druhej polovici vydláždil cestu k víťazstvu pre návštevníkov u AAMI Park v sobotu večer, pred rekordný Storm davu 29,315.

North Queensland budú teraz stretnúť Brisbane v budúcom nedeľnej grand final v ANZ Stadium v ​​Sydney.

Thurston bol odvezený Cowboys tréner Paul Green 10 minút ísť, zatiaľ čo on bojuje pokračujúci zranenia triesla , Ale Thurston bagatelizoval sťažnosť.

"Je to len trochu z korku do slabín, nič príliš vážne," povedal hlásateľ Nine Network.

"Je dobré vidieť, dva Queensland stranách na veľkom tancu.Oni (Brisbane) boli pôsobivé mi nulú noc (v bitie Sydney Roosters), budeme musieť hrať náš najlepší futbal je poraziť. "

Morgan streeted preč dole po krátkej strane v 54. minúte dať Cowboys pred 20-12, po incidente v ktorom Melbourne útočník Marika Koroibete bol hriech nesloučených pre dierovanie Kyle Feldt.

s Koroibete v koši, Morgan strelil minút neskôr, keď Gavin Cooper zdvihol Ben Hannant chargedown a klenutými mimo Steeden k užitočnosti Queensland, ktorý vykonal 50m score.NRL predbežná záverečná: Melbourne Storm v severnej Queensland Cowboys - ako sa to stalo viac

Cooper potom skóroval z krátkej lopty Thurston 10 minút ísť do dal výsledok nepochybne.

Cowboys boli jednoducho príliš dobrý Unibet-Získaj bonus práve teraz pre Storm, dominuje im dopredu na zadnej strane nekonečných prepätia James Tamo je a Matta Scotta dopredu s loptou, čo umožňuje Thurston a Morgan prevziať kontrolu svi etidla.

A Cooper vyskúšať tesne pred prestávkou put Melbourne na zadnej nohe a stratili svoju cestu v druhom polroku, čo dokladá rad neorganizovanej posledné riešenie možností.Avšak, domáci ujímajú sa začať rovnako.


Cronk nakreslil prvú krv za búrky, keď sa pretiahol okolo Thurston a Lachlan Coote v 10. minúte z blízkosti do Cowboys 'try riadku.

ale Thurston hit späť štyri minúty neskôr, keď grubbered pre O'Neil v prvý pokus, ale minul gettable prevod.

Thurston potom dal O'Neill cez sedem minút neskôr ako Cowboys hit vedenie pre prvý čas v hre.

v zábavnou otváracej polovicu, Melbourne a potom vyrazila dopredu, keď Tou Harris havaroval počas na pravej strane Storm. Smithov druhý konverzný odložil stranou dopredu 12-10.

Ale Matt Duffie faux pas podal návštev níkom Halftime vedenia.Búrka vľavo Krídlo vzduchového hojdačka na Thurston krížovú kopu nadaný Gavin Cooper z 40. minúty dať dole. Thurston prepočet dal Cowboys pred 16-12 na prestávky.

Unibet-Klikni pre svoj bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára