pondelok 17. apríla 2017

Eddie Jones očakáva, že nováčik Paul Gustard pridať niečo k obrane Anglicka

Eddie Jones napadol jeho najnovší koučovací prídavok Paul Gustard, ktorý dodatočne skĺzne obranu Anglicka, keď začne pracovať koncom januára.Gustard bola teraz oficiálne potvrdený vo funkcii a bude uzatvárať svoje 10-ročnej vzťah s Saracensv šesť týždňov.

Na rozdiel od Steve Borthwick, ktorého príchod je predmetom pokračujúceho zmluvného sporu medzi Rugby odbor futbalu a Bristol je 39-ročný Gustard sa sťahuje do Twickenham s požehnaním svojho klubu po tom, čo pomohol viesť ich k dvom titulom Premiership a európskeho final.Money stáva objektom pre RFU v chaotický Steve Borthwick rade s Bristol | Paul Rees Viac

Jones ho opísal ako "kvalitný tréner" a je optimistický, že sa preukáže rovnako účinné s národným tímom.

"Dôležitou súčasťou Anglicka do budúcnosti je aby sa ubezpečil, držíme tradičné a základné kúsky anglickej rugby na mieste, "povedal Jones. "To bola vždy silná set kus, potom majú veľmi agresívny obranu s Paulom Gustard.Dohliadal Saracéni rast ako tím, on produkoval agresívny obranný tam systém, a dúfame, že to môže urobiť to isté pre Anglicku. "

Gustard mal 11 rokov profesionálnu kariéru ako Flanker, hrajúci 173 Premiership hry na Leicester Tigers, Londýn írsky a Saracénov a bol vybraný pre Anglicko družstiev na každej úrovni bez vyhral plné senior čiapku.On bol predtým zapletený s Anglickom ako tréner v roku 2013 turné po Argentíne, keď jeho predchodca Andy Farrell bol preč trénovať s britskej a írskej Lions.

Kým Jones plánuje prevziať anglických chrbte Gustard je teší na svoju novú výzvu. "Ak chcete mať šancu s Anglickom je veľmi zahanbujúce a som nadšený, aby sa zapojili," povedal. "Bolo to ťažké rozhodnutie, aby sa, ale tréner Anglicka je príležitosť, ktorú jednoducho odmietnuť."

riaditeľ Saracéni rugby, Mark McCall, je presvedčený, Gustard bude dariť v jeho novej úlohe , "Sme všetci radi, že Paulov schopnosť ako tréner je uznávaná na najvyššej úrovni v hre.Paul je dokonalý profesionál a som si istý, že bude mať úspech s Anglickom, keď sa ujme svojej úlohy v novom roku.

"Počas svojho pôsobenia na Saracénmi jeho prínos k transformácii klubu bol obrovský. Hoci to je vždy smutné vidieť muž svoj talent a integrity opustiť klub, svoju energiu a vitalitu, jeho, jedinečný 'zmysel pre humor a úzke prepojenie s herné skupiny a zamestnanci prispela masívne k nášmu úspechu. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára