utorok 11. apríla 2017

Andy Vernon reignites spor potom, čo Mohamed Farah je 10,000 triumf v Pekingu

Uprostred blahoželanie hrnú pre Mo Farah po jeho 10,000 zlatú medailu, bol tam jeden možno jeden nevítaný prídavok ako jeho bývalý tímový kolega Andy Vernon znovuotvorenie ich dlhotrvajúci spor.

Hoci britská výkon riaditeľ atletika, Neil Black, ktorý trval na tom, že vzájomná antipatia medzi dvojicou nemal za následok Vernona neboli vybraní, Európska 10000m strieborný medailista znova naznačil, že Farah bol za ním.

"Výborne na váš medaily @Mo_Farah Great počuť máte radi reprezentovať svoju krajinu, "napísal na Twitteri Vernon. "Ďakujem vám za návštevu, aby som urobil to isté.Veľa šťastia pre 5K "Mo Farah obávali last-lap zakopnutia mu 10000m zlat o v Pekingu Čítať stálo viac

Pár, ktorý v tomto roku mal zúrivý riadok na Twitteri, sa zrazil v poslednej dobe po návrate Farah, aby trať v Lausanne, keď Vernon povedal dvojnásobný olympijský víťaz prisahal na neho a odmietol potriasť rukou.


Vernon neskôr dodal, že "nie je horká, len sklamaný". A dodal: "Som rád reprezentovať svoju krajinu príliš.Niekto nechce, aby som sa potom trie soľ do rán. "

Keď bol požiadaný na situáciu na začiatku tohto týždňa, Black trval na tom, že Vernon, ktorý dosiahol jedného z dvoch kvalifikačných časov, boli vynechané pre výkonnostných dôvodov nie kvôli nejakému osobnosti stret: "je zrejmé, že to, čo si myslel, Andy a ostatní ľudia si myslia, že alebo čokoľvek, ale je to absolútne nič spoločné s ním."

Zatiaľ Farah trval na tom, že sa zameriava na úlohu pred sebou a veril, že by mohol zopakovať svoj čin na víťazstvo v 5000 m a 10,000 double ako v posledných svetových šampionátoch a olympijských hrách.

"Je to uskutočniteľné. Je dôležité, že mám tri dni sa starať o seba a pokúsiť sa obnoviť, že je tá najdôležitejšia vec.Po jázd budem vidieť, ako sa cítim, "povedala Farah, ktorý získal zlato v sobotu 10,000 v testovacom závode, v ktorom jeho Keni súperi sa proti nemu sprisahali.

Povedal, že očakáva viac rovnaké v 5000 m ohrieva v stredu. "Neviem, čo je možné. K dispozícii sú štyri kenskej chlapci na 5000 m, pretože jeden má zástupný, "povedal. "Mohlo by to byť rýchly jeden, budú myslieť:., Mo bude unavený z 10 ', alebo by to mohlo prísť až na posledných šesť alebo sedem kôl, úprimne neviem,"

farah vydržal testovacie letné uvedené dopingové obvinenia vznesené jeho tréner Alberto Salazar a jeho tréningového pa rtnera Galen Rupp, ktoré majú usilovne popieral.Povedal, že očakáva, že 5000m bude ťažšie ako v predchádzajúcich šampionátoch.

"Bolo by jednoduchšie, keby proste sadol a počkať, až tam sú dve kolesá, ako ísť, ale ja si nemyslím, že je príde na to. "

tiež zaplatil hold Jessica Ennis-Hill, ktorý nasleduje jeho zlato v sobotu vyhral sedemboj v nedeľu. "Je skvelé, dá jej veľkú dôveru ísť do Ria vyhrať zlato. Je to celkom úžasné, a dúfajme, že získať tímový duch ešte vyšší, "povedal.

" Je to jednoduché, keď je matka a že sa veľa mení. Som preč od mojej rodiny sedem mesiacov v roku, rok za rokom.Je to docela ťažké pre Betclic poker bonus Jess byť preč, že to nie je ľahké, ale miluje šport a som si istý, že sa jej bude riadiť ešte viac. "

Betclic-Registrácia zdarma

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára