piatok 14. apríla 2017

FC Kansas City rozrušenie Seattle Reign vyhrať titul ako NWSL pokračuje vzostup

Vo svojej prvej sezóne, klub priemere 2.290 za hru na prímestskej konania, davy ubúdajúcich ako tím trpel cez päť-win debutu. Po sezóne strávil rekindling záujem na Memorial štadión, centrá, pravidelný-sezóne víťazovi Ligy boli schopné prilákať 4,252 ich Tukwila návrate, ako americkí reprezentanti Hope Solo, Megan Rapinoe a Sydney Leroux dúfali nedeľné herný titul by čiapku rozprávkovú sezónu.

Bohužiaľ pre Reign, FC Kansas City vlastnú US trio mali iné predstavy. Vďaka Stellar chrániť pred Becky Sauerbrunn, dva góly od Amy Rodriguez a predstavenie MVP od Lauren sviatok, Blues vyrobený doplní ich 2013 kolaps.S 2-1 ví ťazstvo FC Kansas City za predpokladu, svedčí o jeho priebehu, rozrušovať Seattle, aby sa stala druhým majstrom družstvo NWSL je. Facebook Twitter Pinterest

"Hrali sme najlepší tím v lige, ruky dole," povedal FCKC tréner Vlatko Andonovski po zápase. "[Majú] neuveriteľný zoznam, skvelý tím, skvelé organizáciu…vedeli sme, že to bude bitka celú cestu cez."

Táto bitka obrátila čoskoro potom, čo Andonovski mal jeho tím prečkať zavčas tlak zo strany protivníkov, ktorí sa len dvakrát prehral v 25 hrách. Ako Seattle prepätia ubúdalo, Holiday Skonštruoval otvárač, pruženie Rodriguez po 23. minúty konca zľava bránkou.V druhej polovici, dovolenka je tkanie beh cez obranu Reign našliapnuté "A-Rod je" druhá, iba s koncom útechy od Rapinoe prináša favoritov v jednom.

"[Vyhrať] je tam hore," Dovolenka povedal po zápase, keď bol požiadaný porovnávať víťazstvo s zlatú medailu získala v roku 2012 olympijsk é hry v Londýne. "Zlatá medaila je zrejme raz v živote pocit. To je tu s ním. "

V najväčšej scéne ligy, rekreačné a Rodriguez ukázal, čo americký futbal môže vymkne z jeho pokračujúce investície do NWSL.Podávanie ligu, rovnako ako vyplácanie platov špičkových amerických reprezentantov okruhu, tým federácie financuje najnovšie pokus o nadviazanie domáce prostredie pre jeho nadriadeného talent.

V priebehu dlhých po dobu v USA konkurenčnom cykle sa NWSL umožňuje hráčom zostať vo forme a súťažiť proti inému elitnej talent, takže pár dolárov navyše v tomto procese. Pozdĺž cesty, je tu tiež možnosť, že hráči budú zlepšovať, čo hráčom rozvojové príležitosti, ktoré by sa inak snaží v Európe. Facebook Pinterest Kansas City Sarah Hagen, vľavo, hlavy loptu pred Seattli Kendall Fletcher.Fotografie: Elaine Thompson / AP

Pre 26-ročného Holiday, že rozvoj znamená presadiť sa ako jeden z najle pších hráčov na svete, statusu ona najprv si nárok na ktorý pri výhre vlaňajší MVP ocenenie. Kým 103-time US medzinárodnej nepodarilo zopakovať, že výkonnosť v tejto sezóne, Nedeľňajší zápas za predpokladu pripomenutie: v jej najlepšie, hrať v FC Kansas City systému, Holiday môže byť rovnako produktívny ako ktorýkoľvek hráč na svete. Je to len otázka ju uvedenie v pozícii vykonávať.

Je to stav Holiday nemohol ašpirovať na skôr, než začal byť upravený ako No10 pod Andonovski.Teraz, namiesto cieľovej útočník bola vychádzajúce z UCLA alebo úžitkového hráčka býval pod bývalý americký tréner Pia Sundhage, dovolenka je tvorivosť zručnosti súper niekto vo svete. Hoci súčasná reprezentácia boss Jill Ellis bol zdráhajú využívať tieto zručnosti sa NWSL ukázala USA má typ tvorca hry, ktorý im umožní hrať progresívny štýl.

Pre Rodriguez sa NWSL má bolo menej o rozvoji než zdatnosti. Ods unutý v minulej sezóne po narodení jej syna, 27-ročný sa vrátil na jar tohto roku neisté, či by mohla znovu získať svoje národný tím formulár.Po skončení druhej v lige v góle (s 13 v 22 hrách), bývalý národný tím štartér komplikuje obrázok v hlbokom útočnom bazéne.

"Je to skvelá platforma pre dievčatá, aby sa lepšie , "Povedal Rodriguez, keď bol požiadaný o dôležitosť NWSL v jej návrate do formy. "Viem osobne, že som v tejto lize vynikal, hrať proti mnohým skvelým hráčom, skvelým obhajcom. Kvalita hráča bude len pokračovať v raste, rozvíjať sa prostredníctvom tejto ligy. "

To, že domáca liga môže pomôcť rozvoju USA, je zriedkavo spochybnená. Tento predpoklad však nepomohol Zjednotenej futbalovej asociácii žien v roku 2003, keď sa tento prvý pokus o ligu zložil.Druhý pokus, ženský profesionálny futbal, prestal hrať v roku 2011, s finančnou úvahy a zlomeniny medzi vlastníctvom odoslanie okruhu do skľučujúca koniec. V oboch prípadoch, tri roky preukázali bod zlomu, so žiadnym prežívajúce lige rozptýlenie svojho prvého Svetového pohára.

V budúcej sezóne, že rozptýlenie bude mať významný vplyv na NWSL. Ako bolo oznámené minulý týždeň, bude plán 2015 sa skráti z 24 na 20 hier, čo liga zložiť dva týždne pri skupinovej fáze Svetového pohára.S hráčmi očakávať, že rovnováha národný tím záväzky a povinnosti klubov začínajú s dostatočným predstihom pred letným turnaji, významní reprezentanti Očakáva sa, že chýba sedem alebo osem klubových hier, náročné tímy predávať vstupenky na zápasy zbaveným najväčší žrebovania. Aj keď tie hviezdy vráti, minulé skúsenosti naznačujú, Svetové poháre sú ťažko pákového efektu, pričom niektorí fanúšikovia majú ťažkosti prechodu z národný tím nadšenie pre podporu klubu

Táto skúsenosť z minulosti naznačuje budúcej sez óne bude mať zásadný význam. - a napriek tomu tam je malý zmysel liga sa chystá sledovať kurzy jeho predkov.Vynaloženiu veľké úsilie udržať nízke náklady (s mnohými hráčmi neposkytlo $ 10,000 pre ich päť mesiacov práce), americký futbal je postavený model sa môže udržať po plienkach, s hráčmi sa zdalo, že pripustiť, že obrovské obete je potrebné vykonať, ak profesionálny liga môže skutočne chopí. Tak dlho, ako tieto nízke náklady znamenajú viac ochromil kluby lige (podobne ako New Jersey Sky Blue FC) môže zostať na vode, nie je dôvod súčasný stabilný stav podniku nemôže stať normou. Facebook Pinterest FC Kansas City Lauren Holiday, vľavo, a Becky Sauerbrunn úsmev po obdržaní majstrovstvách trofej od Cheryl Bailey, právo, NWSL výkonný riaditeľ.Fotografie: Elaine Thompson / AP

Tento stav však vyžaduje pokrok, ako sme videli v nedeľu - ak nie s každým klubom, než aspoň s niekoľkými tímami každom ročnom období. V tomto roku, Seattle a Chicago Red Stars ukázal pokrok u turniketov, zatiaľ čo Blues (ako Reign) využíval flexibilitu poskytovanú podporou Federácie sa presťahovať do Kansas City správny. Že by to dostupnosť oplatí ísť dopredu, FCKC mohol pripojiť Portland a Houston (kluby podporované Major League Soccer odkazy) ako bezpečné členmi spolku.Ak dosť úspechy kopia, bude liga dosiahne kritického množstva, takú, ktorá by konečne umožnila niektoré zlepšenia a rast

S pomocou amerického futbalu by mali tímy dostať najmenej štyri roky nájsť riešenie. Američania, po tom všetkom, mať zlatú medailu na obranu v Rio de Janeiro v roku 2016. Okrem toho však predpovede ťažšie. Všetko, čo vieme, je to liga, na rozdiel od svojich predchodcov, má životaschopnú cestu, ako dostať mimo Svetového pohára.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára